Moja strona główna

Main rakan sepejabat


Main rakan sepejabat


siti adora menulis
JOM DJilat | Hanya Entri Terhangat Disini
DJilat | Hanya Entri Terhangat Disini

Kursus dengan rakan sepejabat | Cerita Hangat


Rakan Sepejabat | Cerita Lucah Melayu
04.05.2010  Aku dikenali sebagai kakitangan yang bijak serta menjadi rujukan teman sepejabatku. Aku juga sentiasa bersopan dengan setiap wanita dan juga lelaki di
Jom jalan jalan makan-makan buat sesuatu yang baru kembangkan minda macam-macam rupanya yang ada di sekeliling kita.

siti adora menulis
20.10.2012  Gadis ini adalah teman sekerjaku,Azura namanya. masa kami berkenalan dia sudahpun mempunyai boyfriend. Tapi entah bagaimana hatiku terpaut juga dengannya.
JK Latihan 5s
20.10.2012  Pekerjaan aku memaksa aku selalu outstation. Selalunya aku bertugas dengan rakan aku Azmi, tapi bila kerja bertambah kami terpaksa berpecah sebagai ganti
Azura, Main dengan rakan sepejabat - Dusta Cinta
Umumnya semangat pelaksanaan 5s bukan sekadar kerana memburu pensijilan tetapi matlamat utama untuk mewujudkan keselesaan dan budaya kualiti kerja ke arah menzahirkan
it has been about 3 months since my last entry. =) kali ni nak merapu pasal game plak. haaaaa. jgn tak tahu aku ni memang kaki game! dari zaman dolu2 lagi
pada suatu hari nak dipendekkan cerita ada staf baru nama noor mula joint company kami orangnya kecil tapi jalan jenis punggung terangkat.dia ni dah kahwin anak

Main rakan sepejabat


Bila syaitan menguasai diri, Aku terpaksa curang! - Dusta Cinta

  • JOM

  • Ini jam lu orang jangan berotak kuning sangat boleh tak? Gua nak berkongsi sedikit info tentang ‘Kote Mamak’ ni je. Sejenis tumbuhan atau buah ini dalam bahasa
    Rakan Sepejabat | Cerita Lucah Melayu .